Fyll ditt hem med välgörande dofter från Air WIck

11 december 2020
Cecilia Olsson

Med en luftfräschare i hemmet går det att skapa en extra trevlig atmosfär. De vanligaste anledningarna till att människor använder luftfräschare i sina hem är för att få bostaden att dofta fräscht och bibehålla en trevlig atmosfär samt för att dölja eller neutralisera obehaglig lukt. En av de främsta tillverkarna av luftfräschare som gör det lätt att ta in härliga aromer i hemmet är Air Wick. De har mängder av olika dofter som kan spridas i bostaden genom olika sorters luftfräschare.

Olika typer av luftfräschare för olika smaker

Dofter har ofta positiva effekter på humöret och kan göra allt från att minska spänningar till att dämpa oro. Det gör att luftfräschare kan ge väldigt positiva effekter i ett hem. I Air Wicks sortiment hittar man därför många varianter för att säkerställa att det finns något för alla smaker. De har automatiska dispensers, doftljus, doftpinnar, doftvax, doftblock och sprayer. 

Luftfräschare tar in flera fördelar i hemmet

Väldoft i hemmet kan förutom att det skänker välbefinnande även uppmuntra till att hålla hemmet rent. Det kan kännas mer givande att städa om det doftar gott och kan göra att man gör det oftare för att upprätthålla fräschören. Eftersom luftfräschare också kommer i många olika aromer så är det lätt att anpassa dofterna i hemmiljön efter säsong, humör eller högtid. 

Ett brett sortiment som tillåter variation i hemmet 

Hos coolpriser.se hittar du ett brett sortiment av produkter från Air Wick, alltid till låga priser och med prisgaranti. De har dessutom refills till Air Wicks återanvändbara produkter som gör att du kan ha flera olika sorter för att smidigt kunna variera doft efter tillfälle. Använd till exempel en uppiggande doft under morgonen och förmiddagen för att vakna till och en avkopplande doft under kvällen så att du är riktigt avslappnad då du ska gå och lägga dig.