Hitta rätt med fasadskyltar i Malmö

28 juni 2022
Lily Hansen

editorial

Du vet säkert själv hur det är, när du är ute och knallar och går på stadens gator. Du får syn på en flashig skylt och bestämmer dig för att gå in för att ta dig ett glas eller något gott att äta. Fasadskyltar i Malmö finns det gott om och vissa av dem sticker förstås ut mer än andra. Tänk dig en neonskylt i djupröda toner eller en stor, traditionell plåtskylt i silvrig metall. Det finns förstås alla varianter på skyltar, lika många som det finns företag som erbjuder olika coola tjänster och produkter.

 

Sätt tonen

Om du ska öppna eget funderar du kanske på om du ska ha en skylt. Det kan vara ett bra sätt att synas på och att sticka ut i mängden. Utbudet av varor och tjänster är gigantiskt och det gäller att sticka ut hakan för att bli en spelare att räkna med. Ta en titt på de fasadskyltar i Malmö som finns och tänk också på vad du vill att din verksamhet ska förmedla. Det gäller både att känna sina konkurrenter och att våga välja annorlunda och sätta din egen ton. 

 

Fasadskyltar Malmö, Göteborg

 

Tänk utanför lådan

Någonting som kan vara värt att titta extra på är så kallade ljuslådor. Dessa kan beställas i alla möjliga former och färger. Ljuslådorna som de såg ut vid sitt intåg på sjuttiotalet är ett minne blott. Då var de kanske aningen tråkiga, men idag, med ny teknik, har ljuslådor blivit något av det hetaste på skylthimmeln.

Varför inte kombinera en ljuslåda och en neon eller LED skylt om du verkligen vill synas på din affärsgata? Det finns gott om fasadskyltar i Malmö, men inte alla drar blickarna till sig. Se till att din skyltning gör det och det kommer med all säkerhet hjälpa dig att synas och få en större kundkrets.