Konstgjorda träd och palmer för en trevlig inomhusmiljö

27 maj 2020
Cecilia Olsson

Växter och blommor kan göra otroligt mycket för en lokal eller ett rum, oavsett om de är äkta eller konstgjorda. De fungerar som härliga färgklickar i utrymmet och skapar kontraster mot väggar och andra släta ytor. 

Tråkiga lokaler kan enkelt livas upp

Många lokaler kan se väldigt trista och bleka ut, men med växter kan man enkelt skapa en mysig atmosfär. Med exempelvis en palm eller ett citronträd ser utrymmet genast ombonat ut, samt får en härlig färgklick. Genom att använda sig av konstgjorda växter så slipper man komma ihåg att vattna dem och man behöver inte heller oroa sig för om de får för mycket eller för lite solljus. Vanliga växter växer inte bara ovanför krukan utan rötterna växer också hela tiden nere i jorden, det gör att man behöver hålla koll och plantera om dem med jämna mellanrum. Det kräver både tid samt ny jord och större krukor, och är ytterligare ett bekymmer man slipper om man väljer konstgjort framför äkta.

Konstgjort eller äkta, vem kan se skillnad?

Tillverkningen av konstgjorda växter har kommit långt de senaste åren. Dagens konstgjorda blommor och växter är svåra att skilja från den äkta varan vilket ger ännu en anledning att välja ”fejk” framför levande. Det finns dessutom ett mycket stort utbud av olika sorter, allt från snittblommor till träd, vilket ger en extra stor bredd när det kommer till dekorationsmöjligheter.  

Är man ute efter konstgjorda träd & palmer så hittar man det hos Brondsholm.se. De har ett brett utbud av konstgjorda växter, blommor, palmer och träd som vackert kan dekorera hem, lokaler och kontor. I Brondsholms urval av konstgjorda träd hittar man bland annat palmer, citronträd, bambu och olivträd i flera storlekar och varianter.

Så det är bara att beställa hem och skapa en trevlig och välkomnande atmosfär till sina anställda, kunder och besökare.