Kontorsstädning med positiv effekt på omgivningen

20 juni 2020
Cecilia Olsson

En ren och fräsch arbetsplats är något som de allra flesta vill stiga in i när de anländer till arbetet på morgonen. Kontorsstädning är viktigt för anställda, kunder och samarbetspartners, vilka samtliga är avgörande för att verksamheten ska kunna fungera bra och visa positiva resultat. 

Visa uppskattning mot dina anställda?

Det är viktigt att anställda kommer till en ren och fräsch arbetsplats på morgonen för att ha de bästa förutsättningarna till att göra ett bra jobb. Man vill inte mötas av överfulla papperskorgar, flottiga knappar och kladdiga bordsytor. Att anlita ett företag som sköter kontorsstädning är också förutom vikten av hygien även ett sätt att visa de anställda att de är värd den bästa möjliga arbetsmiljön.

Visa upp företaget från dess bästa sida

Om man som kund eller samarbetspartner stiger in i ett stökigt, oorganiserat och smutsigt kontor så får man lätt ett negativt intryck. Kontoret är ansiktet utåt och blir ofta det första intrycket de får. Om det ser oorganiserat ut så finns det en stor risk för att kunder och samarbetspartners tänker att arbetet kan visa sig vara det också. Man vill även att kunderna ska trivas på kontoret  så att de gärna vill återkomma och ett rent och fint mötesrum är en bra grund för att kunna ha lyckade och produktiva möten. 

Få skräddarsydd kontorsstädning

Alla företag har olika behov av städning, det kan bero på lokalens utformning, vad som finns i lokalen samt hur många som arbetar på platsen. Hur ofta man behöver ha städat kan också bero på säsong, vissa tider på året är det lätt att smuts och grus dras in i lokalerna och under influensa tider är det klokt att städa extra noga för att minimera spridningen. Det är därför bra att hitta ett företag som anpassar städningen efter de behov som finns. Stockholms Allstäd är ett flexibelt företag som utför skräddarsydd kontorsstädning i Stockholm.