Smartaste tandläkaren i Järfälla

19 april 2021
patrick pettersson

Det var en gång en tandläkare som ville bli den smartaste i hela Järfälla. Nej, den sagan hade troligen inte gått så väl hem hos dina småttingar. Men den kanske går bättre hem hos dig. För när du ska välja en tandläkare så gäller det att du är smart och att din tandläkare är smart. På det viset kan det bli den bästa tänkbara vården och det bästa tänkbara besöket. Men vad är då smart i det här sammanhanget?

Att vara tandläkare Järfälla innebär att du ska kunna undersöka och behandla dina patienter på allra bästa sätt, samtidigt som de ska känna sig trygga och bekväma i ditt behandlingsrum. Hur gör du då det på ett smart sätt? Jo, du kan helt enkelt sätta dig i dina patienters sits. Börja med att gå in genom ytterdörren och gå sedan igenom alla positioner tills du går ut igen. Får du en mysig känsla? Känner du dig trygg och sedd? Bra, då är du på rätt väg.

Patient som tänker till

För att vara en smart patient hos en tandläkare i Järfälla så är det troligen lite andra saker som du ska tänka på, än vad tandläkaren gör. Du ska välja någon som du tycker ligger på ett bra ställe så att du lätt kan ta dig dit. Det ska vara någon som har tider när du önskar dem och som gör ett bra jobb. Bra är även ifall du känner en kommunikation och kemi som fungerar er emellan. För det underlättar hela besöket.

Men hur går då dessa två olikheter ihop? Det du som patient bedömer som en bra klinik kan verka vara enbart hårda fakta, men i verkligheten uppfattar du alla fakta olika beroende på förutsättning. Känner du dig sedd och trygg så gör det inte lika mycket när borren låter eller att lagningen slipas.