Varför du bör hålla din nästa konferens i Värmdö

27 september 2022
Helen Johansson

Hitta rätt plats för din konferens

Om du letar efter en vacker och unik plats för att hålla din nästa konferens, leta inte längre än till Värmdö kommun i Stockholms skärgård! Värmdö ligger bara en kort färjetur från staden och erbjuder en uppsjö av aktiviteter och bekvämligheter som kommer att göra dina konferensdeltagare glada, avslappnade och produktiva. Här är bara några anledningar till varför du bör hålla din nästa konferens i Värmdö.

image

Planera plats utefter dina behov

Skäl 1: Landskapet är oöverträffat
Det är något med att befinna sig på en ö som gör att människor bara känner sig mer avslappnade. Och med över 30 000 öar i Stockholms skärgård är Värmdö inget undantag! Deltagarna kommer att älska att kunna ta ett steg bort från stadens liv och rörelse och andas in den friska havsluften. För att inte tala om den otroliga utsikten som kommer att utgöra den perfekta bakgrunden för alla konferensbilder eller videor som ni vill ta.

Skäl 2: Det råder ingen brist på aktiviteter för att hålla deltagarna sysselsatta
Värmdö har något för alla, oavsett om dina deltagare vill utforska öns naturliga skönhet eller delta i mer aktiva aktiviteter. Populära aktiviteter är bland annat vandring, cykling, kajakpaddling, golf och fiske. Om dina deltagare föredrar att tillbringa lite tid inomhus finns det också flera museer och gallerier att kolla in. Oavsett vad de har för intressen kommer dina deltagare inte att ha några problem med att hitta något att göra i Värmdö.

Skäl 3: Det finns gott om platser att bo och äta på ön
I Värmdö kommun finns många hotell, bed & breakfasts, Airbnbs och restauranger – så du kommer inte att ha några problem med att hitta någonstans där dina deltagare kan bo eller få en god måltid. För att inte tala om att många av dessa ställen erbjuder fantastisk utsikt över havet! Oavsett om dina deltagare letar efter ett lyxigt hotell eller en mysig Airbnb kommer de att kunna hitta exakt vad de söker på ön.

Om du letar efter en vacker och unik plats för din nästa konferens kan du inte leta längre än till Värmdö kommun i Stockholms skärgård! Värmdö ligger bara en kort färjetur från staden och erbjuder ett hisnande landskap, massor av aktiviteter för deltagarna att njuta av och många ställen att bo och äta på. Så varför inte hålla din nästa konferens i denna idylliska miljö? Dina deltagare kommer att tacka dig för det! Tack för att du läste!