Viskan spabad som smyckar trädgården

19 april 2021
patrick pettersson

Det är kul för barnen att få en pool att bada och leka i. Men vid någon ålder börjar barnen tröttna och vill precis som sina föräldrar hellre hänga i ett utomhusbadkar, som exempelvis ett Viskan spabad. Det är ett sätt att bada men att samtidigt få möjlighet att njuta av varandras sällskap och trädgårdens skönhet. Ändå är det många som bara drömmer om en möjlighet att få ha ett eget spabad där hemma. En dröm som är enklare att förverkliga än vad du kanske tror.  

Pris och funktion för alla

Har du möjligheten att köpa ett spabad som är stort och som har alla önskade finesser så kanske det är precis vad du gör. Men för många finns det en gräns för hur mycket pengar man vill lägga. Vill du ändå ha en produkt som passar för den mindre plånboken så finns det idag alternativ som ger dig mycket mer än du kanske tror för din investering.

Det finns spabad där man har valt att spara in lite här och där, och ofta på sådant som du som kund inte ens märker av. Ändå kan du få ett fullt fungerande bad där du kan njuta i många år framöver. Du väljer också själv vad som är viktigast för dig gällande storlek och funktion. Men även vilket utseende du önskar dig på ditt spabad. För det finns mycket att spara in om du är lite om dig och kring dig.  

Ett riktigt hemmabygge

För dig som verkligen vill ha ett mycket billigt spabad, kan du bygga ett själv. Det behövs egentligen bara en grop, något som håller vattnet och en pump. Lockar inte det dig så kan du ändå bygga in ditt spabad eller bygga vackra blomsterbänkar runt spabadet. Kanske också en pergola eller väggar för insynsskydd och några vackra klätterväxter som passar.