Lampa för ljus med elegans

14 februari 2020
patrick pettersson
Lampa för ljus med elegans

En lampa är en nyttopryl, för vi behöver lysa upp vår tillvaro där hemma, inte minst på vintern när det är mörkt mest hela tiden. Men en lampa kan också vara en viktig del när det gäller inredningen, något som sätter sin prägel på ett rum. En atmosfär av renhet, lugn, elegans och kanske lyx, kan ge hela rummet ett lyft. En sådan inredningsdetalj är till exempel en lampa från Flos. Den kombinerar italiensk design, hög kvalitet och produktion med en klassisk skönhet och tidlös elegans. Den stämmer väl överens med vårt nordiska, stilrena ideal och passar överallt.

 

Lättplacerad och vacker

Ibland kan man önska sig något riktigt snyggt, och många drömmer till exempel om en flos golvlampa som bidrar till att skapa en mysig läshörna eller diskret bakgrundsbelysning i ett rum. Flos klassiska lampor har vunnit många internationella priser och representeras på både utställningar och designmuséer. Man är inte låst till en enda modell, för det finns lampor för olika smaker. Oavsett om man gillar guld, mässing, vitt eller svart, finns det alternativ så att man lätt väljer sin favorit. Utbudet är stort, och de har armaturer för tak, bord och väggar och även utomhusbelysning.

 

 

Stressa av hemma

I vår hektiska tillvaro med jobb och tider att passa, är det skönt att komma hem till en lugn plats, där man kan njuta av stillhet, harmoni och en stilren miljö. Ett fåtal, men snygga, möbler, lite sparsmakat, undanplockat och fint. En lampa från Flos är kanske lite dyrare än genomsnittet, men det är en hållbar investering i trivsel och komfort. Att läsa en bok i soffhörnan, titta på TV eller bara njuta med en kopp te eller kaffe efter en ansträngande dag kan kännas lyxigt. Speciellt om man har valt en inredning som sprider känslan av elegans, harmoni och en härlig plats för egentid.