Åldras med värdighet med fillers i Malmö

26 juli 2021
william eriksson

Hade man kunnat stanna tiden och vara 25 år resten av livet hade säkert många gjort så. Men det går inte att hindra sig själv eller någon annan från att bli äldre. Det går inte att stoppa håret från att bli grått. Det går inte att hindra ryggen från att börja säga ifrån. Det går inte att göra någonting åt rynkorna i ansiktet som blir allt fler för varje år som går. Eller gör det verkligen inte det? 

Du kanske inte kan stoppa tiden och hindra dig från att bli äldre, men du kan faktiskt påverka rynkorna i ansiktet. Detta genom fillers. Påsar bildas under ögonen och du vågar knappt skratta längre för att du skäms så över alla ålderstecken i ditt ansikte. Men med en fillersbehandling kan du råda bot på detta och samtidigt höja ditt självförtroende. Ingen kommer tro på dig när du avslöjar din riktiga ålder efter en sådan behandling. 

 

 

Ingen anledning till oro 

Nu kanske du sitter och fundera på att boka en tid för fillers i Malmö. Men du är lite nervös. Någon ska trots allt injicera hyaluronsyra, det vill säga typ socker och vatten, i ditt ansikte. En främmande person dessutom. Finns det någon anledning att vara orolig eller är du bara onödigt nojig? 

Att behandla någon med fillers är ett uppdrag som enbart får utövas av någon som har legitimitet att göra så. Någon som gått en utbildning i fillers och blivit certifierad då man har alla teoretiska och praktiska kunskaper som behövs.  

Du kan med andra ord vara säker på att den som står med injektionsnålen är en pålitlig person. Någon som vet vad den håller på med. Fillers kan också användas för att framhäva dina läppar. Du kommer också behöva fylla på så småningom.Hur ofta beror på var i ansiktet du behandlar. Fråga din läkare om detta.