Dags för trapphusrenovering – du hittar rätt hjälp här

10 februari 2022
jonas olsson

editorial

Istället för att behöva anlita en hel drös med olika hantverkare till sitt renoveringsprojekt, kan det vara skönt att få hjälp av en och samma aktör för alla förändringar man vill utföra. Slippa ringa glasmästaren för att fixa fönstren, målaren för att måla om trapphuset och golvläggaren för att byta ut golvet. Ja, listan fortsätter men vi ska hålla det kort. Du kan hitta företag som har trapphusrenoveringar som specialitet. Och då kan de fixa rubb och stubb om du vill det. Smidigt och klart!

Du kan idag hitta dedikerade firmor som har många års erfarenhet av allt som relaterar till en trapphusrenovering. Skickliga hantverkare med olika bakgrund och med en stor kunskapsbank slår sig ihop och bildar ett starkt arbetslag. Precis vad man behöver när man funderar på att renovera.

 

trapphusrenovering

 

Med fokus på ditt trapphus – i ett paket

Att snygga till eller modernisera trapphuset kan sätta lite extra piff på fastigheten. Har ni funderingar på att göra om i trapphuset kan ni alltid kolla på trapphusrenovering och få lite inspiration. Ibland kan det räcka med att måla om. Men många vill även byta ut golv och sätta dit nya postboxar och armaturer i sina trapphus. Kundernas önskemål varierar på samma sätt som trapphusen varierar. Inget är det andra likt. 

Har man fönster som behöver renoveras i trapphuset, kan en duktig yrkesperson ta hand om det. Ibland kan man bara behöva fixa till de gamla fönstrena, men det kan också bli aktuellt med ett fönsterbyte. Ofta kan er renoveringsexpert göra en professionell bedömning och komma med ett förslag till er. Har ni snickeriarbeten som behöver utföras i ert trapphus, kan er renoveringsexpert även ordna med detta, då de har erfarna snickare i sitt arbetslag. Bara att specificera vad som ska åtgärdas, så är de där och fixar det på nolltid. Njut av ett förnyat trapphus!