Företagscatering – alltid ett bra val

17 september 2019
jonas olsson
Företagscatering - alltid ett bra val

Mat är något som vi alla njuter av. Alltid och i alla former.

Är det så att du står inför planeringen av en företagskonferens eller någon annan form av event är det företagscatering som gäller. Åtminstone när det gäller maten. Affärsmässiga sammankomster hänger oftast ihop med just det begreppet.

Att anlita en professionell cateringfirma är alltid ett smart sätt att servera färsk och god mat som både du och kollegorna njuter av.

Idag finns det många olika varianter när det kommer till catering för företag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Även de medelstora och lite mindre städerna har något att komma med. Med andra ord kan du lätt hitta ett passande partner när du är ute på jakt efter den perfekta cateringen.

 

 

Vad ingår i företagscatering?

 

Ja, vad ingår det egentligen i företagscatering? God mat så klart,  men inte bara det. Det går även att beställa passande dricka, bestick och tallrikar om det behövs.

Maten står givetvis i fokus men idag brukar cateringfirmorna även stå för all form av dryck och anpassa den till maträtterna som serveras. Rött, vitt eller öl? Vad ska det vara? Ja, det beror helt och hållet på menyn.

Låt gärna cateringfirman sköta valet åt dig så blir alla nöjda.  

 

Företagscatering – svårare än det ser ut

 

Att arbeta med catering betyder att man måste laga god mat och oftast även transportera den till en annan lokal. Själva logistiken kan i vissa fall göra cateringbranschen svårare än den ser ut.

Förutom de höga kraven som ställs på maten måste cateringfirmorna se till att leverera maträtterna i tid, på den rätta platsen och i den rätta temperaturen. Förutom fantastiskt god planering kräver detta transportmedel men inte minst även stor kunskap om hur maten ska förvaras. Så, med andra ord kan catering vara ganska krävande för dem som arbetar med det.