Låt LED strips lysa upp tomten

07 december 2021
Cecilia Olsson

editorial

Nu är vi inne i årets mörkaste period och det kan därmed finnas en önskan om att lysa upp både insidan och utsidan av huset. LED strips är kanske inte den belysning som lyser upp starkast, men de kan verkligen skapa snygga effekter och de bidrar till en nästintill magisk atmosfär. LED strips har fördelen att de enkelt kan fästas på en plan yta med hjälp av en tejp som sitter på baksidan. Det gör att man kan släppa lös kreativiteten på riktigt. 

LED strips ger vacker belysning i trädgården

LED strips kan användas både inomhus och utomhus, det är dock viktigt att man använder sig av LED strips som klarar av utomhusklimat ifall de ska fästas på fasaden eller någonstans i trädgården. Även om LED strips inte alltid ger ifrån sig det starkaste ljuset så kan de fortfarande användas som funktionell belysning genom att de visar vägen på tomten. Det är till exempel väldigt snyggt att fästa dem på trappsteg, ledstänger och stenmurar. Söker man en snygg effekt samt något som lyser upp i mörkret så kan man fästa LED strips vid taklisten eller på fasaden.

image

Använder man sig av RGB LED strips så är det dessutom möjligt att snabbt byta från en färg till en annan. Det är perfekt om man till exempel vill ha röd belysning lagomt till jul men föredrar ett neutralt sken under resten av året. Det finns helt enkelt väldigt mycket man kan göra när det kommer till belysning om man använder sig av LED strips. 

LED strips för alla tillfällen

https://ledmegastore.se/19118-led-strip hittar man ett brett sortiment av LED strips samt väldigt användbara tillbehör. LEDMegaStore har LED strips för både inomhus- och utomhusbruk i flera olika längder och färger. De har såklart även RGB LED strips för den som vill sätta lite färg på tillvaron.