Måttanpassade skjutdörrar som passar i ditt sovrum

31 juli 2021
william eriksson

Det finns en liknelse i det engelska språket som säger att två personer kan vara som “two ships passing in the night”. Två skepp som passerar varandra om natten. Man passerar varandra för ett kort och intensivt ögonblick, men timingen eller förutsättningarna är sådana att mötet var tvunget att avbrytas kort efteråt.  

Så kan det ibland kännas när man ska handla garderober eller skjutdörrar. Du kanske hittar vad du tycker är den perfekta garderoben med skjutdörrar i ett vanligt möbelvaruhus. Men du slås snabbt ned av insikten att måtten är helt fel i förhållande till din egen bostad. 

Drömgarderoberna du nyss stött på kommer aldrig få plats i ditt sovrum. Det korta mötet i affären blir allt ni får tillsammans. 

Det finns dock en lösning. Den lösningen kallas måttanpassade skjutdörrar. Varför skulle du köpa en garderobsvariant som bara finns i en storlek? När du kan anpassa storleken och beställa en produkt som är skräddarsydd utifrån måtten i ditt eget sovrum? Som till exempel de skjutdörrar som erbjuds här: https://garderobsform.se/skjutdorrar-3/

 

 

Som att spela Tetris

Om du beställer skjutdörrar från ett företag som erbjuder måttanpassade produkter behöver du aldrig känna dig som ett skepp som passerar ett annat om natten. När du har hittat din drömprodukt behöver du i så fall aldrig känna att den inte skulle passa i ditt hem. Det aktuella företaget får den helt enkelt att passa.  

Skjutdörrar är för övrigt är en väldigt praktisk och snygg garderobsvariant som sparar utrymme. Att kunna dra dörren åt sidan istället för att öppna den utåt är definitionen på platseffektivitet. Det är så man ska utnyttja det utrymme man har att jobba med hemma. När produkten dessutom är måttanpassad och skräddarsydd för att passa in perfekt, då är det samma tillfredsställelse som när man fångar exakt rätt bit på rätt plats när man spelar Tetris.