Med våtrumspanel kan du själv förändra badrummets och kökets väggar

18 maj 2022
Cecilia Olsson

editorial

Våtrumspaneler är ett smidigt sätt att snabbt och enkelt förändra väggarna i ett rum. De går att använda i husets samtliga rum, men passar extra bra i kök och badrum eftersom de tål fukt och kan klara temperaturer ända upp till 80 °C. I köket är det väldigt bra att skydda väggen bakom diskhon och spisen från fukt och stänk. Med en våtrumspanel kan man ge väggen skyddet den behöver samtidigt som den tillför stil. Våtrumspaneler är helt enkelt både funktionella och dekorativa samtidigt som de är väldigt enkla att arbeta med. 

Våtrumspanel i badrummet gör skillnad

Genom att använda sig av våtrumspanel så kan man skapa en stor förändring i badrummet utan att behöva anlita en dyr plattsättare. Våtrumspaneler kan nämligen fästas direkt på befintligt kakel, vilket gör att man inte behöver bekymra sig om att riva ut något innan man skapar förändringen i rummet. Med våtrumspaneler är det också möjligt att bli kreativ och skapa ett personligt badrum.

Våtrumspanel

Till exempel så kan man göra en snygg avgränsning genom att sätta upp våtrumspanel endast i duschen eller genom att rama in badkaret med dem. Våtrumspanelen kan användas i hela, halva eller delar av rummet, helt efter egen smak. Easywall kan skapa rätt stämning oavsett rum och möjligheterna är enormt många.

Beställ våtrumspaneler i olika färger och designs 

Hos e-plast.se hittar man våtrumspaneler som tål fukt och höga temperaturer, är ljusbeständiga, UV-stabila och dessutom väldigt reptåliga eftersom det yttersta skiktet är väldigt hårt och belagt med en skyddande hinna. Dessa paneler heter Easywall och de kommer också i flera fina designs. Vill man till exempel ha trä i badrummet så finns den vackra Rosewood panelen som sätter prägel på rummet eller varför inte betong som ger ett stilrent intryck!? Föredrar man en enklare enfärgad look så kommer panelerna även i fyra olika vackra och dämpade färger.