Optimera hälsan i ditt hem

15 april 2020
Mikael Barani
Optimera hälsan i ditt hem

Det mesta som rör vår hälsa har ställs på sin spets under den senaste tiden. Detta beror såklart på att vi just nu sitter mitt i en pandemi som sveper över hela vår jord. 
Nu är det inte den första pandemi som vår planet och mänskligheten har drabbats av. Snarare så är det kanske den första riktigt allvarliga på några generationer. Att vi numera mer än någonsin hänger samman tajtare globalt påverkar förstås också förloppet. Speciellt när en stor del av världens produktion är koncentrerad till Kina – virusets epicentrum.

Hur vi ser på, och hanterar detta utbrott skiljer sig från person till person. Vissa tror att detta är bland det allvarligaste som har skett mänskligheten medan andra mer ser på det som en vanlig influensa.
Klart är i varje fall att vi redan ser konsekvenserna av virusets spridning. Inte bara ur ett fysiskt hälsoperspektiv, utan även ett ekonomiskt sådant.
Vi lever fortfarande i den ovisshet som detta virus innebär och hur det hela kommer att utvecklas återstår att se. Konsekvenserna är fortfarande oöverskådliga. Vad som än händer så kommer vi självklart att ta oss igenom även detta.

För att återknyta till det vi började med så handlar mycket om hälsa. Att ta ansvar för den egna hälsan, rättare sagt.
Nu är tillfället att se över saker som svartmögel hemma i toaletten. Dessa sporer kan nämligen i värsta fall orsaka problem med andningen – något som vi definitivt inte vill ha i dessa tider.
Covid-19 ger ju sig som bekant på just lungorna, bland annat, och kan leda till lunginflammation. Det är i detta försvagade tillstånd som en person verkligen kan utsättas för livshotande situationer i samband med viruset.

Se därför till att veta om du har svartmögel hemma, genom ett enkelt test från Möget-test.se. Beställ, testa och skicka sedan tillbaka ditt prov för att få ett snabbt svar gällande hur det ligger till hemma hos dig.