Sprida väldoft i vardagen

16 februari 2020
william eriksson
Sprida väldoft i vardagen

Även den mulnaste av dagar blir lite ljusare om man omger sig med väldoft. Och om det som doftar gott är man själv så tar man ju väldoften med sig vart man går. Det kan ju inte bli bättre än så. Och visst är det väl också mycket trevligt att stå i kön i mataffären och känna hur gott den som står före i kön doftar. Det visar inte bara att man vill dofta gott själv, utan att man också bryr sig om sig själv och dem man har runt sig.

 

Parfymeri på nätet

Man skulle kunna tro att det är ett måste att köpa parfym i en fysisk butik eftersom man vill känna doften av det man köper, men det är väldigt många som köper parfymer online också. De flesta har en favoritparfym som man kanske alltid köper, eller som man köper under en period av livet, och då är det inga problem att köpa den via nätet. Det kan även vara att man känner till en speciell serie, och man vet hur den doftar. Eller så vet man vilka komponenter i doften man vill ha och kan genom enbart beskrivningen beställa den doften.

 

 

Olika smaker för olika tillfällen

När man använder parfym är det vanligt att man skiljer på de parfymer som man använder på dagtid på arbetet med mera, och de parfymer som man använder när man vill sticka ut lite mer på kvällens middag eller fest. Dag-parfymer är ofta lite mildare och blommigare och kvälls-parfymerna tar gärna ut svängarna med lite tyngre och kryddigare nyanser. Men antingen man använder dag-parfym eller kvälls-parfym så är det viktigt att hitta den rätta mängden som man tar på sig. För mycket parfym kan skapa motsatt effekt och man kan få uppleva en omgivning som istället nästan börjar backa bort från den starka doften.