Ta hand om dig själv – krydda till din onani

26 september 2019
patrick pettersson
Ta hand om dig själv - krydda till din onani

De flesta människor har en önskan om ett bra sexliv, antingen med sig själv eller någon annan. Sexdriften kan variera över tid och ibland kan även onani bli slentrianmässigt. Att ha sex med sig själv med hjälp av sina händer kan lätt bli enformigt och inte så njutningsfullt. De flesta vet att det finns en rad sexleksaker utformade för par, men få vet att kategorin inom onani är stor! Man behöver inte nöja sig med att ha sina händer som hjälpmedel, man kan addera krydda även i sin onani!

 

Det är dags att investera i en realistisk sexdocka

Fuck me silly är en mycket populär kategori inom Pipedream som för det mesta består av mycket realistiska sexdockor. För den som inte har sex med en partner men är trött på att ha sex med sig själv på samma sätt hela tiden kan helt enkelt addera en realistisk sexdocka av hög kvalitét! Det finns sexleksaker som är utformade som väldigt realistiska kvinnokroppar med stora fasta bröst och två hål för penetrering. Tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel kommer detta ge en upplevelse av att ha sex med en riktig kvinna!

 

 

Vem behöver egentligen en partner?

När man har sex med en annan person måste man givetvis vara noga med samtycke, kommunikation osv. Med en realistisk sexdocka slipper du situationer där den ena har mer lust än den andra och liknande. Du kan helt enkelt ha säg när du vill, hur du vill, hur mycket du vill och både analt och vaginalt tillsammans med din sexdocka. Du slipper ta hänsyn till någon annans känslor och kan hänge dig helt och hållet till din egen njutning och dina egna behov. Det finns även sexdockor som består endast av vagina och en stor fyllig rumpa, och även manliga sexdockor med magrutor och en stor penis.