Ta i ordentligt

14 november 2019
jonas olsson
Ta i ordentligt

Ibland måste man ta i ordentligt. Eller så har man en maskin som gör det. Till exempel en cirkelsåg, en borrskruvdragare eller en vinkelslip. Ryobi är ett välkänt märke och har särskilda batterier till alla sina sina elverktyg. Beroende på hur stor kraft som behövs, kan man få Ryobi batterier med olika volt för olika maskiner. Det smidigaste är att man slipper sladdar när elverktyget går på batteri. Det är också väldigt bra att kunna handla på nätet. Gå in på en webbsida som har alla olika typer av batterier och välj ditt ryobi batteri.

 

För både fixare och proffs

Är man proffs är det givet att man vill ha riktigt bra verktyg, som tål att användas länge. Men även en hobbyfixare behöver ordentliga grejor. Det är roligare och man jobbar bättre om verktygen är ergonomiska och har praktiska funktioner. När man lägger många timmar på sin hobby, vill man ha ett perfekt resultat. Unna dig ett bra verktyg med ett kraftfullt batteri, så blir det både roligt och effektivt. På nätet hittar man mycket intressant, och när man kikar runt på en hemsida, dyker det upp en  mängd produkter som ger inspiration och arbetslust. Beställ enkelt genom att trycka på några knappar.

 

 

Inga sladdar i vägen

Tänk så skönt att kunna arbeta sladdlöst. Inga långa kablar och förlängningssladdar som krånglar till det när du ska snickra eller fixa. Även i trädgården är det praktiskt med batteridrivna elverktyg. Även gräsklipparen kan drivas med ett Ryobi batteri. Då kan du klippa gräset utan att behöva känna bensinångor, och du behöver inte tanka eller köpa drivmedel. Det är också en fördel att slippa fylla på bensindunkar, utan det är rent och fint i garaget. Kolla vilket batteri som passar till det verktyg du vill ha. Det finns exempelvis Ryobi batterier 36V, som ger dig kraft så det räcker.