Unna tonårsdottern en köpfest med trendiga Vero Moda-kläder

17 oktober 2021
Lily Hansen

editorial

Vero Moda är ett av Sveriges mest älskade klädesmärken i budgetsegmentet. Landet runt finns många Vero Moda-butiker som erbjuder märkets hela sortiment. Men visste du att det faktiskt går att komma ännu billigare undan? Den som håller koll online kan få tag på redan prisvärda Vero Moda kläder till extra låga priser. Superbra för den ensamma tonårsmamman som vill låta sin dotter hänga med i modets svängningar utan att det behöver gå ut över matbudgeten.

Vero Moda hänger med i tonårens modesvängar

Det är nämligen inte så lätt att ha råd att ekipera en tonårstjej så ofta som hon själv önskar. Det går snabbt mellan trenderna och kläder “måste” ofta bytas ut långt innan de faktiskt är utslitna. Du tänkte kanske att det skulle bli skönt när ungen slutat växa ur kläderna så där fort som hon gjorde när hon var liten. Tji fick du. Som förälder går du rakt från att barnet växer ur ett par jeans i månaden till att hon själv önskar tre par nya byxor från Vero Moda i veckan. En begriplig, men inte helt rimlig förfrågan. Här krävs en kompromiss.

 

 

Jämför priser online och lär dottern hushålla med pengarna

Även om du naturligtvis ska lära den unga damen hur man handlar ansvarsfullt kan det vara kul att åtminstone några gånger om året låta henne shoppa loss ordentligt. Om du vill kan du passa på att lära ut hur man bäst är prismedveten. Att jämföra priser online och i butik kan vara en lärdom för livet. Snarare än du kanske önskar kommer ju den ohängda tonårsdottern vara en vuxen kvinna som köper sina kläder själv för egna pengar. Då gäller det att hon vet hur hon ska hålla i slantarna. Och sådana kunskaper kommer inte automatiskt, det måste man lära sig av någon. Dig, till exempel.